In elkaar steken
schroeven
en klaar!

Een geraffineerde ontwikkeling van de klassieke houtverbinder met volledig nieuwe mogelijkheden om toe te passen in uw doe-het-zelf projecten.

Een product dat doe-het-zelf dromen waar maakt!

suki plug-in houtverbinders zijn geschikt voor de snelle montage van diverse houten constructies zoals carports, pergola's, terrassen of tuinmeubelen. Onze verbindingsstukken kunnen worden gebruikt met standaard houten balken in de varianten 70x70 mm en 90x90 mm.

Hoogwaardige uitstraling

De suki plug-in houtverbinders zijn verkrijgbaar in een geraffineerd design in antraciet (RAL7016), dat zich duidelijk onderscheidt van vergelijkbare producten. En het ziet er ook nog eens heel goed uit.

Hoge corrosiebescherming

De poedercoating met een extra zinklaag biedt een bijzonder doeltreffende bescherming tegen corrosie. Dit maakt het tot de eerste keuze wanneer van houtprojecten buitenshuis een bijzonder lange levensduur wordt verwacht.

Kwaliteit verzekerd

De robuuste lasconstructie van de insteekhoutverbindingen is overtuigend en maakt uw project bijzonder robuust. Gecertificeerde kwaliteitsprocessen tijdens de productie garanderen een constante kwaliteit.

CE-gecertificeerd

Alleen suki plug-in houtverbinders voldoen aan de bouwproductenverordening 305/2011 en dragen dus het CE-label.

Montage in 3 eenvoudige stappen

In elkaar steken

Steek de gesneden houten balken in de overeenkomstige openingen van de plug-in houtverbindingen

Schroeven

Bevestig de plug-in houtverbindingen aan de houten balken door ze vast te schroeven met de bijbehorende schroeven.

Klaar!

Geniet van uw voltooide project, of het nu binnen of buiten is - er zijn geen grenzen aan uw creativiteit!

Veel ruimte voor uw creativiteit

De combinatie van eenvoudig, intuïtief gebruik en uitgebreide ontwerpmogelijkheden maken uw favoriete projecten mogelijk tegen de prijs van de materiaalkosten. In de 90x90 mm versie zijn ze de perfecte oplossing voor grotere objecten zoals overkappingen, pergola's, barbecuestations of planttafels, en in de kleinere 70x70 mm versie bijvoorbeeld voor zelfontworpen terras- en tuinmeubelen.

Geïnteresseerd in onze plug-in houtverbinders?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - wij zullen uw vragen over onze producten met plezier zo goed mogelijk beantwoorden.